zinzino

In de basissuppletie van ieder mens zou eigenlijk een volwaardige en goede visolie moeten zitten. Nu werk in met de visolie van Zinzino. Een Scandinavisch supplementen merk met eigen laboratorium.

Balance oil verbetert de kwaliteit van je leven!
Bij een tekort aan goede omega 3 vetzuren (visolie) vermindert je kwaliteit van leven. De omega 3 vetzuren zijn belangrijke bouwstenen voor onze hersenen en celmembranen, en ze zijn nodig om ontstekingen te kunnen remmen.

De Balance-oil bestaat uit een juiste balans tussen:

waarom heb ik balance-oil nodig?

In de afgelopen jaren in onze consumptie van omega 3 flink afgenomen en de consumptie van granen (omega 6 vetzuren) toegenomen. Met het gevolg dat de juiste balans ver te zoeken, is. Een juiste balans is idealiter 1:1. Een balans boven de 1:4 geeft je verhoogd risico op onderstaande ziektebeelden.

Welvaartsziekten blijken allemaal in de basis voort te komen uit sluimerende ontstekingen die het lichaam niet opgelost krijgt. Een tekort aan omega 3 is daar een hele belangrijke reden van. Want omega 3 zorgt voor:

Wat doet de Balance-oil voor mij?

  • Een goede opname van voedingsstoffen de ontgifting (celstofwisseling)
  • Een goede werking van het immuunsysteem(ontstekingsregulatie)
  • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)
  • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
  • Een hoge stressbestendigheid(hormoongevoeligheid)
  • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.
  • EPA en DHA draagt bij tot een gezond cholesterol
  • Verlaagt triglyceriden in het bloed.

Meten = Weten!

Wanneer je met de Balance-oil start is het raadzaam om dit i.c.m. een balance-test te doen. Deze test meet je vetzuren balans tussen de omega 3 vetzuren en omega 6 vetzuren. Door het huidige typische Westerse dieet is balans bij veel mensen ver te zoeken en wordt het celmembraan steeds stugger en harder. Voedingsstoffen, water en zuurstof worden slechts gedeeltelijk (en steeds minder) opgenomen in de cellen. Ook worden afvalstoffen minder goed afgevoerd met alle nadelige gevolgen van dien.

Vooruitgang is natuurlijk supergaaf om te zien! Na gebruik van 4 maanden doen we weer een nieuwe test om te kijken of je cellen zijn verbeterd en versoepeld!

Ben je geïnteresseerd of benieuwd naar de prijzen van de Balance-oil, of 1 van de andere fijne supplementen die ZINZINO aanbiedt? Zinzino heeft ook hele fijne combinaties voor basis suppletie of bijvoorbeeld als je slecht slaapt of veel spanning hebt.

Stuur me dan een berichtje en dan kan ik kijken wat je nodig bent!

× Hoe kan ik je helpen?