FOOD INTOLERANCE

Voedingscreening

Vaak heb je het idee dat je weleens op bepaalde voeding kunt reageren maar je kunt niet helemaal achterhalen waar het vandaan komt. Dat klopt! Een reactie voor voeding kan soms wel 76 uur na het eten van een bepaald voedingsmiddel optreden.

Maar het kan wel voor hele nare klachten zorgen zoals opgeblazen buik, PDS, migraine, hormonale klachten, gasvorming, wisselende ontlasting.

Op basis van de uitkomst van dit intolerantie onderzoek krijg je een persoonlijk voedingsplan zodat je precies weet waar je wel en niet op reageert qua voeding. Op deze manier ben je je vervelende klachten de baas en werk je aan een gezond eetpatroon voor een fit en gezond lichaam.

De investering van een voedingsintolerantie onderzoek: v.a. € 250 inclusief uitgebreide intake en persoonlijk voedingsplan.

Exclusief supplementen en vervolgconsulten.

Optioneel bij te boeken: transformational cupping (klik naar de pagina) bij bijvoorbeeld verklevingen, opgeblazen buik, vetophopingen of pijnlijke (emotionele) blokkades.

Hoe ga ik te werk?

Het is belangrijk om een goede “klik” met je therapeut te hebben. We hebben eerst vrijblijvend telefonisch contact. Je kunt al je vragen stellen en ik kan inschatten waar ik je mee kan helpen. 

Als het goed voelt dan maken we een afspraak voor een consult. Ik stuur je een uitgebreid intake formulier voorafgaand aan het consult. Tijdens het consult gaan we dieper en verder op de klacht(en) in.

Daarna maak ik een behandelplan, welke eventuele onderzoeken er nodig zijn en starten we al met aanvullen van basis vitamines en mineralen.

De klachten zijn uiteenlopend waar ik je bij kan helpen. Vooral veel mensen lopen al jaren met darmklachten, ontstekingen, huidproblemen, hormonale problemen en weinig energie!

Ik ga met je opzoek naar de oorzaak. Door niet alleen de voeding aan te passen wat bij jouw lichaam past maar ook inzoomen op je stresslevels, aanvullen van tekorten in je lijf. Gaat de energie weer beter stromen!

na deze samenwerking voel je je?

  • Fit en energiek!
  • Happy met je hormonen!
  • Betere huid 
  • De overtollige kilootjes kwijt
  • Geen pijnlijke buik meer
  • Geen opgezette buik
  • Overall je voelt je gewoon beter!

 

Kortom je MOJO! Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en beter in je energie? Stuur me dan een berichtje en dan hebben we telefonisch contact om te kijken hoe ik jou kan helpen!

× Hoe kan ik je helpen?