Happy gut

Darm therapie screening

Dit is een ontlastingsonderzoek dat geheel pijnloos en bij je thuis gedaan kan worden. Dit is een uitgebreid onderzoek en brengt de volledige dikke darm in kaart.

Dit is zinvol als je al een langere tijd met buikklachten loopt. Altijd opgeblazen buik, candida,  buikpijn, wisselende ontlasting, PDS, Colitis Ulcerosa, Ziekte van Crohn, leaky gutt, altijd vermoeid, depressies, angsten, huidklachten zoals eczeem of psoriasis.

In dit onderzoek wordt je spijsvertering onder de loep genomen, welke samenstelling qua bacteriën er in je darmen zitten, schimmels, parasieten, ontstekingswaardes, welke bewoners er niet horen en welke je juist wel wilt hebben!

De investering van een darm screening ligt tussen de € 250 en € 600 afhankelijk van de klachten er wat er nodig is qua onderzoek of supplementen.

Optioneel bij te boeken: transformational cupping (klik naar de pagina) bij bijvoorbeeld verklevingen, opgeblazen buik, vetophopingen of pijnlijke (emotionele) blokkades.

Hoe ga ik te werk?

Het is belangrijk om een goede “klik” met je therapeut te hebben. We hebben eerst vrijblijvend telefonisch contact. Je kunt al je vragen stellen en ik kan inschatten waar ik je mee kan helpen. 

Als het goed voelt dan maken we een afspraak voor een consult. Ik stuur je een uitgebreid intake formulier voorafgaand aan het consult. Tijdens het consult gaan we dieper en verder op de klacht(en) in.

Daarna maak ik een voorstel van de onderzoeken wat ik denk dat er nodig zijn. Deze onderzoek(en) kun je gewoon thuis zelf afnemen en opsturen. Aan de hand van de uitslag maak ik een persoonlijk herstelplan voor je qua kruiden en suppletie en gaan we aan de slag met passende voeding voor jouw!

Ik ga met je opzoek naar de oorzaak. Door niet alleen de voeding aan te passen wat bij jouw lichaam past maar ook inzoomen op je stresslevels, aanvullen van tekorten in je lijf. Gaat de energie weer beter stromen!

na deze samenwerking voel je je?

  • Fit en energiek!
  • Geen opgeblazen buik meer!
  • Normale stoelgang!
  • Geen buikpijn meer!
  • Weer lekker kunnen eten!
  • Dat je leuk vind om voor jezelf te zorgen!
  • Niet meer vullen maar je lijf gaan voeden!
  • Overall je voelt je gewoon beter!

Kortom je MOJO! Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en beter in je energie? Stuur me dan een berichtje en dan hebben we telefonisch contact om te kijken hoe ik jou kan helpen!

× Hoe kan ik je helpen?