Happy gut

Darm therapie screening

Dit is een ontlastingsonderzoek dat geheel pijnloos en bij je thuis gedaan kan worden. Dit is een uitgebreid onderzoek en brengt de volledige dikke darm in kaart.

Dit is zinvol als je al een langere tijd met buikklachten loopt. Altijd opgeblazen buik, buikpijn, wisselende ontlasting, PDS, leaky gutt, altijd vermoeid, depressies, angsten, huidklachten.

In dit onderzoek wordt je spijsvertering onder de loep genomen, welke samenstelling qua bacteriën er in je darmen zitten, schimmels, parasieten, ontstekingswaardes door voeding en heleboel moeilijke benamingen voor parameters maar dit alles om de oorzaak van je darmklachten te achterhalen.

De investering van een darm therapie screening: v.a. € 600 incl. uitgebreide intake en persoonlijk adviesplan.

Exclusief supplementen en vervolgconsulten.

Optioneel bij te boeken: transformational cupping (klik naar de pagina) bij bijvoorbeeld verklevingen, opgeblazen buik, vetophopingen of pijnlijke (emotionele) blokkades.

Hoe ga ik te werk?

Het is belangrijk om een goede “klik” met je therapeut te hebben. We hebben eerst vrijblijvend telefonisch contact. Je kunt al je vragen stellen en ik kan inschatten waar ik je mee kan helpen. 

Als het goed voelt dan maken we een afspraak voor een consult. Ik stuur je een uitgebreid intake formulier voorafgaand aan het consult. Tijdens het consult gaan we dieper en verder op de klacht(en) in.

Daarna maak ik een behandelplan, welke eventuele onderzoeken er nodig zijn en starten we al met aanvullen van basis vitamines en mineralen.

De klachten zijn uiteenlopend waar ik je bij kan helpen. Vooral veel mensen lopen al jaren met darmklachten, ontstekingen, huidproblemen, hormonale problemen en weinig energie!

Ik ga met je opzoek naar de oorzaak. Door niet alleen de voeding aan te passen wat bij jouw lichaam past maar ook inzoomen op je stresslevels, aanvullen van tekorten in je lijf. Gaat de energie weer beter stromen!

na deze samenwerking voel je je?

  • Fit en energiek!
  • Happy met je hormonen!
  • Betere huid 
  • De overtollige kilootjes kwijt
  • Geen pijnlijke buik meer
  • Geen opgezette buik
  • Overall je voelt je gewoon beter!

 

Kortom je MOJO! Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en beter in je energie? Stuur me dan een berichtje en dan hebben we telefonisch contact om te kijken hoe ik jou kan helpen!

× Hoe kan ik je helpen?