Onderzoeken en tarieven

Eigenlijk is de werking van een lichaam prachtig. Alles werkt samen met elkaar en geeft ook reactie op elkaar. Als je aan 1 knop begint te draaien verandert er van alles mee.

Zo werkt het ook met lichamelijk en geestelijke klachten. Een klacht is vaak een uiting of gevolg van een disbalans of een tekort ergens in het lichaam.

Door middel van diverse onderzoeken krijgen we inzichtelijk waar de oorzaak van jouw klacht(en) vandaan komen. Het is geen symptoombestrijding maar echt aanpakken bij de oorzaak en je lichaam weer in balans krijgen.

Ik werk met een gerenommeerd laboratorium en onderzoeken om de oorzaak van je klachten te achterhalen. Door met laboratorium onderzoeken te werken krijg ik beter inzicht in jouw klachten en kan ik een persoonlijk plan voor je maken om weer FIT & Happy te zijn.

Onderstaand heb ik al een aantal onderzoeken voor je samengesteld.

Heb je hele andere behoeftes of klachten? Geen probleem, geen enkel lichaam of klacht is hetzelfde. Neem contact met mij op en ik kijk graag samen met je naar wat ik voor je kan betekenen.

Happy hormones

Een hormoonbepaling wordt gedaan via een speekseltest. Dit is nauwkeuriger dan via een bloedtest. Bij een aanwezige cyclus wordt de test afgenomen tussen 19e en de 21e dag. Als de cyclus ontbreekt dan kan het elke dag.

Bij een hormonale speekseltest voor zowel mannen als vrouwen meten we de waardes van cortisol, DHEA, oestriol, progesteron en testosteron.

Wanneer is deze test zinvol?

 • PMS klachten
 • PCOS
 • Endometriose
 • Onregelmatige cyclus
 • Zware heftige en pijnlijke bloedingen
 • Cyclus gerelateerde klachten zoals hoofdpijnen, eetbuien
 • Laag libido
 • Kinderwens
 • Slaapstoornissen
 • Angsten/ depressies/ concentratieproblemen
 • Nachtelijk zweten
 • Overmatig veel stress

De investering van een hormoonprofiel vrouw incl. uitgebreide intake en persoonlijk adviesplan v.a. € 250.

Exclusief supplementen en vervolgconsulten.

Optioneel bij te boeken: transformational cupping (klik naar de pagina) bij bijvoorbeeld verklevingen, opgeblazen buik, vetophopingen of pijnlijke (emotionele) blokkades.

De investering van een voedingsintolerantie onderzoek: v.a. € 250 inclusief uitgebreide intake en persoonlijk voedingsplan.

Exclusief supplementen en vervolgconsulten.

Optioneel bij te boeken: transformational cupping (klik naar de pagina) bij bijvoorbeeld verklevingen, opgeblazen buik, vetophopingen of pijnlijke (emotionele) blokkades.

FOOD INTOLERANCE

Voedingscreening

Vaak heb je het idee dat je weleens op bepaalde voeding kunt reageren maar je kunt niet helemaal achterhalen waar het vandaan komt. Dat klopt! Een reactie voor voeding kan soms wel 76 uur na het eten van een bepaald voedingsmiddel optreden.

Maar het kan wel voor hele nare klachten zorgen zoals opgeblazen buik, PDS, migraine, hormonale klachten, gasvorming, wisselende ontlasting.

Op basis van de uitkomst van dit intolerantie onderzoek krijg je een persoonlijk voedingsplan zodat je precies weet waar je wel en niet op reageert qua voeding. Op deze manier ben je je vervelende klachten de baas en werk je aan een gezond eetpatroon voor een fit en gezond lichaam.

Happy gut

Darm therapie screening

Dit is een ontlastingsonderzoek dat geheel pijnloos en bij je thuis gedaan kan worden. Dit is een uitgebreid onderzoek en brengt de volledige dikke darm in kaart.

Dit is zinvol als je al een langere tijd met buikklachten loopt. Altijd opgeblazen buik, buikpijn, wisselende ontlasting, PDS, leaky gutt, altijd vermoeid, depressies, angsten, huidklachten.

In dit onderzoek wordt je spijsvertering onder de loep genomen, welke samenstelling qua bacteriën er in je darmen zitten, schimmels, parasieten, ontstekingswaardes door voeding en heleboel moeilijke benamingen voor parameters maar dit alles om de oorzaak van je darmklachten te achterhalen.

De investering van een darm therapie screening: v.a. € 600 incl. uitgebreide intake en persoonlijk adviesplan.

Exclusief supplementen en vervolgconsulten.

Optioneel bij te boeken: transformational cupping (klik naar de pagina) bij bijvoorbeeld verklevingen, opgeblazen buik, vetophopingen of pijnlijke (emotionele) blokkades.

Kom van cellulitis, vet en ophopingen af in een paar behandelingen!

Het doet nog meer dan dit, het werkt heel fijn in op:

 • Spier, bindweefsel en gewrichtspijn
 • Verbeterd bij rug- en nekpijn
 • Helpt bij cellulitis
 • Fijn bij buikklachten
 • Bij migraine en hoofdpijn
 • Fijn bij vermoeidheid en weinig energie
 • Cupping is een manier om stress aan te pakken

TRANSFORMATIONAL CUPPING

Kim Cupping methode: Cupping – Detoxing – Bodywork

Mijn Transformational Cupping behandeling is volgens de methode van Kim Cupping. Ik combineer Cupping met manuele therapie, voedingsadviezen en Detoxing. Hierdoor worden de meest fantastische resultaten bereikt!

Geen andere techniek werkt op zo veel lagen als Transformational Cupping!

Alles wordt in beweging gebracht omdat cuppen de huid vacuümtrekt en eigenlijk die verklevingen die daaronder zitten (niet alleen oppervlakkig maar ook zeker diep) lostrekt en bloed weer kan stromen, er weer ruimte en zuurstofrijk bloed doorkomt. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en eindelijk wordt alles weer doorbloed en gevoed en alle afvalstoffen worden afgevoerd. Deze methode werkt dieper in op bindweefsel. In combinatie met de juiste voeding werk je aan lichaam van binnen en van buiten.

Iedereen heeft baat bij Transformational Cupping! Krijg een gezonde huid, meer vitaliteit en zie er fantastisch uit!

LOS CONSULT & Suppletieadvies

Wil je advies over een bepaalde klacht? Of heb je ondersteuning nodig? Bij sommige klachten is een specifieke test nodig zoals bijvoorbeeld je vetzuren status meten, B12, Vit D status. Eigenlijk is alles wel te testen.

De investering van een los (vervolg)consult: € v.a. 75

SUPPLEMENTS GUIDE

Er worden zoveel supplementen aangeboden en je weet niet
meer wat nu wel of niet goed is om te suppleren. Je hebt niet direct klachten
maar je wilt graag een advies voor juiste suppletie wat bij jouw conditie en
lichaam past.

Aan de hand van een vragenlijst die ik naar je toe stuur kan
ik je een suppletieadvies voorschrijven voor een mooie basis suppletie.

De investering van een suppletieadvies is: € 75 (exclusief supplementen)

× Hoe kan ik je helpen?