Over mij

Sabine

WELKOM! en wat fijn dat je er bent!
Mijn naam is Sabine en hou van de buitenlucht, sporten, lekker eten en alles wat gezondheid te maken heeft!

Ik heb 2 hondjes Pien en Pip en die zijn alles voor me! 

Om lekker fit en energiek te zijn is het belangrijk om ook de juiste voeding te eten. Een auto draait immers ook op brandstof. Daarom is het belangrijk om de “juiste” brandstof voor je lichaam te eten

Daarom vind ik het leuk om te experimenteren met nieuwe en leuke gerechten die ook nog eens lekker en gezond zijn!

 

Waarom gestart met MojoFood?

Mijn “roots” beginnen in de horeca. Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn vader had ook een horecabedrijf en ben er op die manier ook zo ingerold.

Ben zelf ook horecaondernemer geweest. Dat was een hele intensieve periode. Mijn levensstijl bestond uit super veel werken, onregelmatig eten, laat naar bed, weinig slaap. 

Ik deed wel erg mijn best om gezond te eten en regelmaat te vinden maar mijn lichaam begon toch te protesteren. 

MojoFood

Mijn energieniveau was laag, had een opgezette buik, mijn haar werd dunner, menstruatieproblemen. Allemaal signalen van mijn lichaam dat ik roofbouw aan het plegen was. 

Ik wilde mezelf en mijn gezondheid beter leren begrijpen en ging aan de slag met een natuurgeneeskundige.

Daar raakte ik zo door geïnspireerd en wilde daar meer van weten. Ik ben de opleidingen gaan volgen van de Ortho Health Foundation tot Epigenetisch Orthomoleculair Therapeut en Hormoon therapeut.

Nu begrijp ik waarom ik deze klachten had en hoe dit tot stand is gekomen.

MojoFood

En nu? Heb ik mijn eigen praktijk als orthomoleculair therapeut in Enschede en werk daarnaast samen met het gezondheidscentrum in Bornerbroek.

De invloed van voeding, maar ook stress reductie, in je kracht komen en het uitvinden welke aanvullingen en supplementen je lichaam nodig heeft om weer lekker fit en energiek te zijn is echt een passie!

Daarom ga ik ook graag met jouw opzoek om je MOJO weer terug te vinden! 

× Hoe kan ik je helpen?