Supplements guide

Er worden zoveel supplementen aangeboden en je weet niet meer wat nu wel of niet goed is om te suppleren. Je hebt niet direct klachten maar je wilt graag een advies voor juiste suppletie wat bij jouw conditie en lichaam past.

Aan de hand van een vragenlijst die ik naar je toe stuur kan ik je een suppletieadvies voorschrijven voor een mooie basis suppletie.

De investering van een suppletieadvies is: € 75 (exclusief supplementen)

Hoe ga ik te werk?

Het is belangrijk om een goede “klik” met je therapeut te hebben. We hebben eerst vrijblijvend telefonisch contact. Je kunt al je vragen stellen en ik kan inschatten waar ik je mee kan helpen. 

Als het goed voelt dan maken we een afspraak voor een consult. Ik stuur je een uitgebreid intake formulier voorafgaand aan het consult. Tijdens het consult gaan we dieper en verder op de klacht(en) in.

Daarna maak ik een behandelplan, welke eventuele onderzoeken er nodig zijn en starten we al met aanvullen van basis vitamines en mineralen.

De klachten zijn uiteenlopend waar ik je bij kan helpen. Vooral veel mensen lopen al jaren met darmklachten, ontstekingen, huidproblemen, hormonale problemen en weinig energie!

Ik ga met je opzoek naar de oorzaak. Door niet alleen de voeding aan te passen wat bij jouw lichaam past maar ook inzoomen op je stresslevels, aanvullen van tekorten in je lijf. Gaat de energie weer beter stromen!

na deze samenwerking voel je je?

  • Fit en energiek!
  • Happy met je hormonen!
  • Betere huid 
  • De overtollige kilootjes kwijt
  • Geen pijnlijke buik meer
  • Geen opgezette buik
  • Overall je voelt je gewoon beter!

 

Kortom je MOJO! Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en beter in je energie? Stuur me dan een berichtje en dan hebben we telefonisch contact om te kijken hoe ik jou kan helpen!

× Hoe kan ik je helpen?